Verzenden & retourneren

Annuleren van uw bestelling

Het is mogelijk dat u een bestelling plaatst en dat u voor levering besluit dat u bij nader inzien de order wilt annuleren. U kunt zonder opgaaf van reden uw bestelling bij Drukkerij 010 annuleren.

Uw bestelling wordt automatisch binnen 14 dagen geannuleerd bij het niet ontvangen van bruikbare bestanden, ontwerpen en betalingen.

Annuleren is niet mogelijk als uw bestelling al ‘in druk’ of ‘verzonden’ is.
U kunt de status van uw bestelling zien in uw account of u kunt dit telefonisch opvragen. Herroepingsrecht is uitgesloten voor alle maatwerk-producten.

Maatwerk en speciale bestellingen

Maatwerk en speciaal voor u bestelde artikelen/diensten kunnen niet geannuleerd worden.

Retourneren van uw bestelling

Voor producten die niet onder maatwerk vallen kunt u tot veertien dagen na ontvangst aan ons laten weten dat u van de aankoop af wenst te zien. Dit kan enkel per mail naar info@Drukkerij010.nl
Zodra wij dit ontvangen krijgt u van ons een bevestiging. Na het aanmelden van uw retour, heeft u 14 dagen de tijd om uw product(en) terug te sturen. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen.
 
Verstuur het product in originele verpakking naar

Drukkerij 010
Driemanssteeweg 94
3084CB Rotterdam

Verzenden

RN Customs heeft een standaard verzendtijd van 3 á 5 werkdagen. Sommige artikelen zijn direct leverbaar. Daarnaast zijn er speciale maatwerk producten waarvan de levertijd kan afwijken. Mocht het voorkomen dat de levertijden zullen afwijken op basis van uw bestelling dan zullen wij dit per product aangeven. Uiteraard zijn er ook mogelijkheden bij ons voor spoedleveringen. Voor meer informatie hierover kunt u of telefonisch of per mail contact met ons opnemen.

Vragen?

U kunt eenvoudig contact met onze klantenservice opnemen via onze contactpagina. Wij streven ernaar om uw mail binnen 2 werkdagen te beantwoorden.